Ziņoju, ka mans Punktiņš joprojām dzīvs
Baltums ir pazudis pavisam, bet ja nu baigi skatās, tad liekas, ka maza sarmiņa ir krūšu daļā, bet nu varbūt izliekas. Lielajai spurai robs ar samazinājies. Spuras visas izskatās labi, apetīte kā mazam zilonēnam

Liekas, ka žaunu daļa spīdīgāka palikusi, bet tas jau ar varbūt rēgojas.
man liekas, ka tā sāls vannīte katru dienu pa 20 minūtēm līdz.
mazais i palicis baigais slaists- agrāk ar citām zivīm kad bija, nekad nepeldēja augšā ēst, lasīja visu krikumus, kas citām no mutes izkrīt laukā. tagad ir iekārtojies akvārija augšējā stūrī un gaida, kad paika pati piepeld klāt, ja palaiž kādu kumosu garām, nebēdā- pacietīgi gaida nākamo
Es nezinu smalki kā zivīm ar dzirdi un vibrāciju jušnu, bet līdzko es uz blakus galdiņa sāku maisīt sālsūdni, Punktiņš ir kā bulta savā mājiņā un ap stūri lūr, laukā nedabūt nekādi. tad nu sēdi un gaidi, kad jaunckungam apniks būdā sēdēt

Viņš tāds vieņtulnieks no paša sākuma, traki būs, kad ieviesīsim viņam kompāniju. jāpameklē, kādas zivis labāk viņam derētu kopānijai, ko mierīgu, kas liek viņam mieru.
Darīšu tā, kad beigsies tās 7 dinas pēc pirmo zāļu ielikšnas, likšu tikai klāt sāli- nekādu ķīmiju neliešu. Tā sāls varbūt izēd visu slikto laukā.
Man pat jaunas zivis negribas ņemt, ka atkal nesaslimst. ja viss būs labi, tad gan jau pēc kāda mēneša gliemezi paņemsim. Te veikalā baigie skaistuļi piedāvājas. Tik man augi nīkuļo, tie jādabū uz pekām ar- tā draņķa brūnaļģe viņiem traucē.