lietotājs Rednex rakstīja Piektdiena Septembris 26, 2008 22:03
Gribēju pajautāt par fotogrāfijā redzamo augu. Kas tas ir es nezinu , bet no tā aug tādi kā kātiņi, kuriem es nepievērsu uzmanību, bet tagad skatos tie jau ieauguši grunti. Ja tadējādi tas vairojas, tad kā lai ierobežo viņu. Ja pēc bildēm nevar pateikt, kas tas par augu tad mēģināšu ielikt kvalitatīvākas bildes.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
lietotājs Rednex rakstīja Piektdiena Septembris 26, 2008 22:19
Skaidrs, paldies, tikai man nepatīk, ka ar straumi tas visu laiku kustās un nu mēģina savas saknes ieudzēt pa pus akvāriju, nezinu kā lai to ierobežo. Man Dinozoo veikalā to pārdeva kā tieši piemērotu 37 L akvārijam, bet dzīvē protams, tas izskatās, ka piemērotāks būtu lielākam akvārijam.
lietotājs PUNS rakstīja Svētdena Jūlijs 25, 2010 18:05
Zanda rakstīja:Jāgriež pats augs, ja tas sāk līst ārā no akvārija, ne saknes. Un tad auga galotne jāstāda atpakaļ. Tā iegūsi skaistu krūmu.
hmm, manam ar saknes saaugušas, galotnes ir smukas, bet apakakšas tādas neglīšas. tad nu cirpšu galotnes nost un stādīšu iekšā. Man pat ir tā, ka daži zari vispār atdalījušies no kātiem un turas ar vienu garu sakni tik gruntī, bet zaļo jau mēnesi. Dīvai šie augi ir.